Meistä – tietopaketti koiratarvikkeista

Oletko hankkimassa koiranpentua ja mietit, millaisia varusteita koiravarusteita koira tarvitsee?

Jos aiot hankkia koiranpennun ja erityisesti jos kyseessä on ensimmäinen koirasi, saatat olla pyörällä päästäsi koiratarvikeviidakossa. Tarjolla on vaikka millaisia varusteita, ruokia, leluja ja herkkupaloja. Millaisia tarvikkeita siis kannattaisi ostaa? Jos et tiedä, kannattaa lukea nämä sivut, joille on koottu runsas tietopaketti koiran tarvitsemista tarvikkeista.

Tiedätkö millainen kaulapanta ja talutushihna ovat parhaat juuri sinun koirallesi?

Kaulapanta tai valjaat ja talutushihna ovat koiran perusvarusteita ja onkin tärkeää valita ne siten, että ne sopivat juuri sinun koirallesi. Erilaisten mallien ja materiaalien määrä saattaa hämmentää kokematonta ostajaa, minkä vuoksi on hyvä, että näitä tuiki tarpeellisia tarvikkeita koskevia tietoja on koottu yhteen paikkaan, josta voit nopeasti lukea esimerkiksi siitä, mitä eroa on kaulapannalla ja valjailla ja mihin tarkoituksiin näitä molempia suositellaan. Jos päädyt ostamaan kaulapannan, millainen malli ja mistä materiaalista valmistettu kaulapanta olisi oikea valinta juuri sinun koirallesi? Millaisiin asioihin kannattaa kiinnittää huomiota valitessasi koirallesi sopivaa kaulapantaa? Jos pohdit tällaisia kysymyksiä, kannattaa lukea niille omistettu sivu.

Lelut auttavat pitämään koiran aktiivisena

Kun koiran perushoitotarvikkeet on valittu, saatat pohtia, millaiset lelut ovat koirallesi parhaita. Lelun valintaa koskien tälle sivustolle on laadittu aivan oma sivunsa, josta löydät hyödyllistä tietoa valintojesi tueksi. Millaiset lelut sopivat parhaiten mihinkin tilanteeseen? Lue lisää koiranleluista kertovalta sivulta.

Mitä tulee ottaa huomioon, kun kotiin tulee uusi koira?

Näille sivuille on koottu myös runsas tietopaketti koskien uuden koiran tuloa perheeseen. Vaikka tämä onkin iloinen perhetapahtuma, saattaa tilanteeseen liittyä myös monia vaikeuksia, joiden ennaltaehkäisemiseksi on hyvä tietää muutama perusasia siitä, kuinka uuden koiran tuloon kannattaa varautua.